top of page

Kansentarief UiTPAS

01.GirlsFootball-LeuvenPrint.png

Football Girls Leuven hanteert 2 tarieven: een standaard tarief en een verlaagd tarief. Het verlaagde tarief komt overeen met 2/3 van het standaard tarief en laat toe om ook kinderen uit gezinnen met minder financiële draagkracht te laten voetballen. Voor hen past de club financieel een stukje bij.

Daarnaast werkt FGL vanaf het seizoen 2021-2022 samen met UiTPAS Leuven. Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Inwoners van Leuven, Bierbeek, Herent en Oud-Heverlee met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de UiTPAS gratis en krijgen 80% korting op de activiteiten, lidgeld of inschrijvingsgeld bij de UiTPAS partners.

 

Vanaf 2023 kunnen mensen die net geen recht hebben op een UiTPAS-met kansentarief en aangesloten zijn bij een welzijnsorganisatie uit regio Leuven gebruik maken van de organisatieUiTPAS

Hoe werkt de UiTPAS?

Football Girls Leuven werkt voor alle activiteiten met de UiTPAS! De UiTPAS geldt niet voor de aankoop van een outfit.


Er bestaan twee soorten kaarten: één met kansentarief-reductie en één zonder reductie. Op het pasje staat een code waaruit je kan afleiden of je recht hebt op een goedkoper tarief of niet.

Iedereen kan een UITPAS aankopen. Kinderen met een gewone UiTPAS betalen nog steeds het volledige bedrag. Kinderen die van het kansentarief genieten, betalen 20% van de inschrijvingsprijs. Football Girls Leuven investeert eveneens 20% en de Stad Leuven investeert de resterende 60%.

Bij elk gebruik van de UiTPAS worden punten verdiend, die je kan omruilen (gratis zwembeurt, gratis trainingsbal,...).

Je kan meer info vinden over de prijs, voordelen en afhaalpunten van de UiTPAS op https://www.uitinleuven.be/uitpas

Je kan op de laatste vrijdag van september, november, januari en maart je UiTPAS punten inruilen tussen 17.30u en 18u aan het Boudewijnstadion in Kessel-Lo. Gelieve via mail naar football.girls.leuven@gmail.com aan te geven wanneer je komt, welk artikel je wenst in te ruilen en wat je UiTPAS nummer is.

Voetbalveld
2021_Omruilvoordelen.jpg
Roze voetbal

Omruilen van punten

Om te weten welke omruilvoordelen je kan verkrijgen bij Football Girls Leuven, klik je even door naar de volgende link

bottom of page