top of page
Soccer Player

over Football GIRLS
het BESTUUR van de club

NIEMAND BUITENSPEL

Meisjes vanaf 5 jaar zijn welkom!

 

Football GIRLS Leuven werd in september 2020 opgericht door Marnix Beyen, samen met Lieve Lamberts en Stéphanie Gosiau. Daarnaast maken ook Floor Van Damme, Michiel Pauwels en Roel Noukens deel uit van het dagelijks bestuur.

 

De club kan rekenen op een mix van jonge train.st.ers en meer ervaren train.st.ers. Zij worden verder op de site onder het luik 'sportief' aan u voorgesteld.

Bestuur
Marnix_edited.jpg

Oprichter en Voorzitter

Marnix Beyen

Marnix is de bezieler van het meisjesvoetbal in Wijgmaal. In 2012 startte hij bij Olympia Wijgmaal met een klein groepje meisjes een jeugdploegje op. 8 jaar later kan Wijgmaal trots zijn op de jeugd- en dameswerking die daaruit voortvloeide: U11, U13, 2 U16-ploegen, een U20 en 2 damesploegen.
In 2020 startte Marnix een nieuw project met de Football GIRLS Leuven waar het laagdrempelige en inclusieve karakter deze nieuwe Leuvense club onderscheidt van alle meisjeswerkingen uit de regio.

IMG_4935_edited.jpg

Mede-oprichter, Penningmeester en Logistiek Coördinator

Lieve Lamberts

Lieve gaf gedurende 5 seizoenen training aan de jeugdspeelsters van de U16 en U13 bij Olympia Wijgmaal. Daar werkte ze al nauw samen met voorzitter Marnix. In 2020 zette ze mee haar schouders onder het unieke voetbalproject Football GRILS Leuven. Op die manier deelt ze haar voetbalpassie en wakkert ze het voetbalplezier bij meisjes met diverse achtergrond aan.  

IMG_4935_edited.jpg

Mede-oprichter en Sportief Coördinator

Stéphanie Gosiau

Stéphanie heeft een rijkgevulde voetbalcarrière en is een icoon bij de Eva's Tienen. Zij behaalde het UEFA B diploma en neemt binnen de club graag een ondersteunende rol op zich. Haar jarenlange ervaring is van goudwaarde voor onze jonge club. 

Floor.jfif

Gerechtigd correspondent en Administratief Coördinator

Michiel voor website.jpeg

Bestuurslid

Roel_edited_edited.jpg

Vrijwilliger

Floor Van Damme

Floor speelde zelf voetbal en was van bij de start van Olympia Wijgmaal betrokken als trainster. In haar vrije tijd speelt ze actief frisbee. Binnen de Football Girls Leuven helpt Floor met de administratieve taken.

Michiel Pauwels

Michiel heeft van kindsbeen af een passie voor voetbal. Als buurtkenner kan hij drempels voor jongeren met migratie-achtergrond heel goed duiden en helpen om ze te verlagen.

In zijn persoonlijk leven geeft hij individuele voetbaltrainingen aan voetballers op een gerespecteerd niveau.

Roel Noukens

Roel speelde zelf jarenlang voetbal bij onder andere KFC Herent.

Hij is een gediplomeerd trainer die heel wat ervaring opdeed bij de jeugd van KFC Herent en OH Leuven.

Professioneel houdt Roel zich bezig met sociaal sportieve thema's zoals buurtsport en sportparticipatie.

bottom of page