Soccer

Sportief
de TRAIN(ST)ERS van de club

NIEMAND BUITENSPEL

Meisjes vanaf 5 jaar (derde kleuterklas) zijn welkom!

De club kan rekenen op een leuke mix van jonge trainsters en meer ervaren train(st)ers. Hieronder worden de trainsters Lucia, Sarah, Hanne, Mamata, Mette, Lieve en Stéphanie, en de trainers Marnix en Michiel voorgesteld.

Laagdrempelig & inclusief - Diversiteit & duurzaamheid - Transparant
Trainsters
Lucia_edited.jpg

Trainster - U16

Lucia Van Der Meulen

Lucia was als jong meisje al actief op de Nederlandse voetbalvelden. Ze speelde onder andere bij SKV Wageningen en VV Voorwaarts in Utrecht. Sinds haar verhuis naar België is ze bij Football Girls Leuven betrokken als trainster en deelt ze haar ervaringen en enthousiasme met de Leuvense meiden.

Foto Sarah.jpeg

Trainster - U13

Sarah Vande Voorde

Sarah heeft zelf een aantal jaren voetbal gespeeld. Door te starten met haar studies Pedagogische Wetenschappen, vond ze de tijd niet meer om te blijven voetballen. De voetbalkriebel bleef echter wel aanwezig en daarom wil ze graag andere jongeren begeleiden om het voetbalplezier te ervaren.

Grasheide (221021)_edited.jpg

Trainster - U13

Hanne Tiesters

Hanne speelt van kindsbeen af voetbal, zowel op het veld als in de goal. Momenteel speelt ze bij de dames van FC Moorsel en is ze voor het eerst actief als trainster bij Football Girls Leuven.

Marnix_edited.jpg

Trainer - U11

Marnix Beyen

Marnix is de bezieler van het meisjesvoetbal in Wijgmaal. In 2012 startte hij bij Olympia Wijgmaal met een klein groepje meisjes een jeugdploegje op. Marnix neemt naast het voorzitterschap ook een actieve rol als trainer op. Hij geeft niet alleen de voetbalmicrobe door ten huize Beyen, maar ook aan de Leuvense meisjes.

IMG_0132_edited.jpg

Trainster - U9

Mamata Neupane

Mamata startte haar voetbalcarrière bij de jeugd van Olympia Wijgmaal. Samen met Mette heeft ze de U9 onder haar hoede. Het is voor haar de eerste ervaring als trainster. 

IMG_0132_edited.jpg

Trainster - U9

Mette Tiesters

Mette, de jongste zus van Hanne, speelt voetbal bij de jeugd van FC Moorsel. Zij vindt het een leuke uitdaging om samen met Mamata onze jongste speelsters wekelijks voetbalervaring bij te brengen.

Michiel voor website.jpeg

Trainer

Michiel Pauwels

Michiel heeft van kindsbeen af een passie voor voetbal. Als buurtkenner kan hij drempels voor jongeren met migratie-achtergrond heel goed duiden en helpen om ze te verlagen.

In zijn persoonlijk leven geeft hij individuele voetbaltrainingen aan voetballers op een gerespecteerd niveau. In 2022 behaalde hij het diploma initiator Voetbal (Uefa C).

IMG_4935_edited.jpg

Trainster

Lieve Lamberts

Lieve speelde zelf jarenlang voetbal bij FC Herent en Rapide Wezemaal. Na haar actieve voetbalcarrière besloot ze haar ervaring door te geven aan de jeugdspeelsters van de U16 en U13 bij Olympia Wijgmaal. Na 5 boeiende jaren in Wijgmaal hoopt zij het voetbalplezier bij meisjes met diverse achtergrond te kunnen aanwakkeren. Lieve heeft een rol als ondersteunende trainster en houdt zich vooral bezig met de organisatie achter de schermen. In 2022 behaalde zij net als Michiel het diploma initiator voetbal (Uefa C)

IMG_4935_edited.jpg

Trainster

Stéphanie Gosiau

Stéphanie heeft een rijkgevulde voetbalcarrière en is een icoon bij de Eva's Tienen. Zij behaalde het UEFA B diploma en neemt binnen de club graag de rol van sportief coördinator op zich. Haar jarenlange ervaring is van goudwaarde voor onze jonge club.

Pascal 20_edited.jpg

Trainer

Pascal Gilson

Pascal woont in Kessel-Lo en is postbode van beroep. Zijn hobby's zijn voetbal en fitness.

Gedurende 17 jaar is hij jeugdtrainer geweest bij KVC Kessel-Lo, Veltem, Korbeek Sport, Bierbeek en 8 jaar bij Stade Leuven (nu OHL).

Pascal had het geluk dat hij enkele rode Duivels onder zijn houde had, zoals Dries Mertens, Dennis Praet en Dennis Odoi. Aan die periode denkt hij met veel trots terug. Sinds de zomerstage van 2021 maakt Pascal deel uit van het FGL-trainersteam.

Hij geeft met veel enthousiasme raad, deelt zijn ervaringen met jonge trainsters en helpt op trainingen en wedstrijden waar nodig. Pascal wil de komende jaren graag meewerken aan de verdere uitbouw van FGL.

Voetbal

Trainster

Hilde Maes

Hilde

Cleats op Voetbal

Trainer

Koen Hermans

Koen...

Sunset Soccer

Trainster

Veerle Geeraerts

Veerle

voetbaldoel

Trainster

Kathy Meyns

Kathy

Voetbalschoenen

Trainer/Trainster

Vacature

Heb je zin om ons trainersteam te vervoegen, geef ons dan zeker een seintje. We proberen met 2 trainsters per team te werken. Een duobaan geeft voldoende ruimte om buiten FGL ook nog andere engagementen aan te gaan :)