top of page
Soccer

Sportief - de TERREINEN

Wij maken gebruik van de terreinen van de stad Leuven (Kessel-Lo) en van de sportvelden van de KULeuven (Heverlee)

Bij de opstart van onze nieuwe club in september 2020 trainden we op het natuurgrasveld van het Provinciaal domein in Kessel-Lo. We konden er jammer genoeg niet beschikken over jeugddoelen. Gelukkig bracht het Boudewijnstadion in Kessel-Lo de oplossing. Sinds 2021 gaan de trainingen dan ook door op het kunstgrasveld, dat niet eens zo ver van het mooie Provinciaal domein is gelegen. We kunnen er gebruik maken van de doeltjes en lijnmarkeringen, wat de kwaliteit van onze trainingen ten goede komt.

De terreinen zijn makkelijk bereikbaar met de fiets of de bus. Er is ook een ruime parking voor ouders die hun kinderen met de wagen brengen.

En voor wie de Stadionlaan niet weet zijn, kijk even op het kaartje hieronder. De terreinen van het Boudewijnstadion bevinden zich naast het zwembad en de bibliotheek van Kessel-Lo. 

Vooraleer een eerste keer te komen trainen vragen we steeds om je dochter aan te melden.

Vanaf het tweede seizoen (2021 - 2022) spelen we tijdens het weekend wedstrijden. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Heverlee op het kunstgrasveld 2 van het sportkot (klik op de tekst voor de wegbeschrijving). Parkeren kan op de Carrefour parking en van daaruit wandel je een 8-tal minuten naar de kleedkamers en het voetbalterrein. Met de fiets kan je kortbij het gebouw De Nayer parkeren. Dan ben je op 1 minuut wandelen van het terrein en de kleedkamers.

Vanaf het derde seizoen (2022 - 2023) is er nood aan nog meer trainingsvelden omdat er meer dan 100 speelsters aansluiten en we met een U20-ploeg starten. Samen met de U16 trainen de U20 op dinsdag in het Jeugdcomplex in Kessel-Lo. Ze spelen hun thuiswedstrijden op zaterdag om 17u in het Boudewijnstadion in Kessel-Lo.

In het vierde seizoen (2023 - 2024) verwachten we een verdere groei en voorzien we ruimte voor 160 speelsters. Voor de trainingen op woensdag en vrijdag in het Boudewijnstadion reserveren we niet langer 1 maar wel 2 terreinen. Naast kunstgras wordt er ook op natuurgras getraind. 

bottom of page