Soccer

Sportief

de TERREINEN van de club

Wij maken gebruik van de terreinen van de stad Leuven (Kessel-Lo) en van de sportvelden van de KULeuven (Heverlee)

 

Bij de opstart van onze nieuwe club in september 2020 trainden we op het natuurgrasveld van het Provinciaal domein in Kessel-Lo. We konden er jammer genoeg niet beschikken over jeugddoelen. Gelukkig bracht het Boudewijnstadion in Kessel-Lo de oplossing. Sinds 2021 gaan de trainingen dan ook door op het kunstgrasveld, dat niet eens zo ver van het mooie Provinciaal domein is gelegen. We kunnen er gebruik maken van de doeltjes en lijnmarkeringen, wat de kwaliteit van onze trainingen ten goede komt.

 

De terreinen zijn makkelijk bereikbaar met de fiets of de bus. Er is ook een ruime parking voor ouders die hun kinderen met de wagen brengen.

En voor wie de Stadionlaan niet weet zijn, kijk even op het kaartje hieronder. De terreinen van het Boudewijnstadion bevinden zich naast het zwembad en de bibliotheek van Kessel-Lo. 

Vanaf het tweede seizoen (2021 - 2022) spelen we tijdens het weekend wedstrijden. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Heverlee op het kunstgrasveld 2 van het sportkot. Parkeren kan op de Carrefour parking en van daaruit wandel je een 8-tal minuten naar de kleedkamers en het voetbalterrein. Met de fiets kan je kortbij het gebouw De Nayer parkeren. Dan ben je op 1 minuut wandelen van het terrein en de kleedkamers.

De info voor het derde seizoen (2022 - 2023) kan je onder de volgende link vinden. Door de verdere groei van de club is er op dinsdag een extra trainingsmoment (Jeugdcomplex Kessel-Lo) en op zaterdag is er ook een extra tijdslot (om 17u in Kessel-Lo voor de U16 en U20) voor de thuiswedstrijden (Boudewijnstadion Kessel-Lo). Vooraleer een eerste keer te komen trainen vragen we steeds om je dochter aan te melden.

 

Een meer gedetailleerde wegbeschrijving naar het sportkot in Heverlee, interessant voor onze tegenstanders, kan je hier downloaden.