Soccer Player

over Football GIRLS

de METERS van de club

Ons uniek project in Leuven krijgt de steun van 2 topsporters uit de regio: atlete Imana TRUYERS en Red Flame Lenie ONZIA

   Interview met meter Imana      Interview met meter Lenie
IMG_7524_edited.jpg

Imana TRUYERS

Atlete Imana Truyers heeft zelf een verhaal van hoop te vertellen. Zij kwam op 24 februari kennis maken. Ze trok de training op gang met een opwarmingsrondje. Voor haar was die dag wel heel speciaal: ze viert dan ook haar Belgische verjaardag. Op 24 februari 1994 kwam ze als 3 maanden oude baby van Rwanda naar België. Als  je de levensloop van Imana graag verder ontdekt, bekijk dan zeker de reportage 'Terug naar Rwanda met Imana'.

Gedreven door zorg en sport combineert ze haar carrière als veldloopster met een deeltijdse job als verpleegster in het ziekenhuis van Gasthuisberg.

Lenie ONZIA

Lenie Onzia debuteerde zo'n 15 jaar geleden met OHLeuven in eerste klasse, het hoogste niveau in de Belgische competitie. Zij speelde in binnen- en buitenland: Arsenal, Twente, Lierse, Anderlecht, Gent... Met een rugzak vol ervaring keerde ze dit seizoen terug naar de Leuvense heimat. De vele vragen van de Football Girls kregen tijdens de kennismaking in februari van Lenie een duidelijk antwoord. We zijn er dan ook van overtuigd dat mede door haar steun de passie voor voetbal bij heel wat Leuvense meisjes verder zal groeien.